Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Sprzedaż hurtowa bezbarwny płyn olejny olean etylowy stosowany jako środek smarowy i odporny na wodę

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-WX
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 KG
Ceny: US $110.00 - 160.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 10000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Hurtownia 98% czystości DL-mewalonolaktonu CAS 674-26-0 z zapasami masowymi

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Bezbarwny płyn olejny olean etylowy

,

Stosowany jako smarownik oleanu etylowego

,

Odporny na wodę środek pośredni organiczny

Boiling Point: 216-218 ° C 15 mm Hg
MF: 310,51
MW: 310,51
Refractive Index: n20/D 1.451 ((lit.)
Flash Point: >230°F
PH: 8,3 (9 g/l, H2O, 20℃)
Product Name: Oleinian etylowy
CAS: 111-62-6
Melting Point: −32 ° C (dosł.)
EINECS: 203-889-5
Density: 0,87 g/ml w 25 °C (lit.)
Opis produktu
Hurtownia bezbarwnego oleistego ciekłego oleinianu etylu CAS 111-62-6
Oleinian etylu jest estrem kwasu tłuszczowego powstałym w wyniku kondensacji kwasu oleinowego i etanolu. Jest to ciecz bezbarwna do jasnożółtej. Oleinian etylu wytwarzany jest przez organizm podczas zatrucia etanolem.
Oleinian etylu stosowany jest jako rozpuszczalnik w preparatach farmaceutycznych zawierających substancje lipofilowe. Znajduje również zastosowanie jako środek smarny i plastyfikator. Agencja ds. Żywności reguluje jego stosowanie jako dodatku do żywności w ramach „Dodatków do żywności dopuszczonych do bezpośredniego dodawania do żywności przeznaczonej do spożycia przez ludzi”.
Specyfikacje produktu
Nazwa produktu Oleinian etylu
Numer CAS 111-62-6
Formuła molekularna C20H38O2
Masa cząsteczkowa 310,51
Numer EINECS 203-889-5
Wygląd Płyn bezbarwny do jasnożółtego
Czystość 98%
Ethyl Oleate chemical product sample
Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie