Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Toptan Renksiz Yağlı Sıvı Etil Oleat, Yağlayıcı ve Suya dayanıklı bir ajan olarak kullanılır Organik ara madde

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-WX
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1kg
Fiyat: US $110.00 - 160.00/ Kilogram
Ödeme Şartları: T/T, Western Union, L/C
Tedarik Yeteneği: 100 kg/yıl
Ürün Özetleri
Toplu Stoklu Toptan% 98 Saflık DL-Mevalonolakton CAS 674-26-0

Ürün Detayları

Vurgulamak:

Renksiz Yağlı Sıvı Etil Oleat

,

Etil oleat yağlayıcı olarak kullanılır

,

Suya dayanıklı organik ara maddeler

Boiling Point: 216-218 °C15 mm Hg
MF: 310.51
MW: 310.51
Refractive Index: N20/D 1.451 ((lit.)
Flash Point: >230 °F
PH: 8,3 (9g/l, H2O, 20°C)
Product Name: Etil oeat
CAS: 111-62-6
Melting Point: −32 °C(yanıyor)
EINECS: 203-889-5
Density: 25 °C'de 0,87 g/mL(yanıyor)
Ürün Tanımı
Toptan Renksiz Yağlı Sıvı Etil Oleat CAS 111-62-6
Etil oleat, oleik asit ve etanolun yoğunlaşmasıyla oluşan bir yağ asidi esteridir. Renksiz ila açık sarı bir sıvıdır. Etil oleat, etanol zehirlenmesi sırasında vücut tarafından üretilir.
Etil oleat, lipofilik maddeler içeren farmasötik preparatlar için bir çözücü olarak kullanılır. Ayrıca yağlayıcı ve plastikleştirici olarak da kullanılır. Gıda İdaresi, "İnsan Tüketimi İçin Gıdalara Doğrudan Eklenmesine İzin Verilen Gıda Katkı Maddeleri" kapsamında gıda katkı maddesi olarak kullanımını düzenler.
Ürün Özellikleri
Ürün Adı Etil oleat
CAS Numarası 111-62-6
Moleküler Formül C20H38O2
Moleküler Ağırlık 310.51
EINECS Numarası 203-889-5
Görünüm Renksiz ila Açık Sarı Sıvı
Saflık 98%
Ethyl Oleate chemical product sample
İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder