Καλώς ήρθατε στο Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Premium Ylang Ylang Oil Cosmetic Grade CAS 8006-81-3 for Fragrance

Βασικές ιδιότητες
Χώρος καταγωγής: Κίνα
Ονομασία μάρκας: Senzhuo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμός μοντέλου: SZ-MY
Εμπορικά Ακίνητα
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 100 γρ
Τιμή: 20-30USD
Όροι πληρωμής: L/C,T/T,Western Union,D/P,D/A
Ικανότητα εφοδιασμού: 100000
Σύνοψη του προϊόντος
Χημικά Επεξεργασίας Νερού Benzalkonium Chloride CAS NO 8001-54-5/63449-41-2 BKC 50,80,99. Χρησιμοποιείται ως απολυμαντικό, βακτηριοκτόνο, αλγοκτόνο και αποσμητικό. CAS No: 63449-41-2, MF: C17H30ClN, Πυκνότητα: 0,989 g/cm³, Σημείο βρασμού: 100°C, Σημείο τήξεως: -5°C.

Λεπτομέρειες για το προϊόν

Επισημαίνω:

Ylang Ylang Oil

,

CAS 8006-81-3

,

Cosmetic Grade Ylang Ylang Oil

Refractive Index: n20/D 1,5020 (λιτ.)
CAS No: 8006-81-3
Product Name: Έλαιο Υλάνγκ Υλάνγκ
Point Point: 190 °F
Density: 0,911 g/mL στους 25 °C (lit.)
Boiling Point: 264 °C (lit.)
Περιγραφή του προϊόντος
Premium Ylang Ylang Oil Cosmetic Grade CAS 8006-81-3 for Fragrance Introduction: Boiling point: 264 °C(lit.); Density: 0.911 g/mL at 25 °C(lit.); FEMA: 3119; Refractive Index: n20/D 1.5020(lit.); Flash point: 190 °F Uses: Used as Plant extracts; plant essential oils; ingredients for cosmetics and personal care products; natural whole-plant essential oils; natural forest-derived essential oils; food additives; food flavorings (flavor enhancers) Product Name Ylang Ylang Oil CAS
Συγγενικά προϊόντα

Στείλε Ερευνά