خوش آمدید Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Premium Ylang Ylang Oil Cosmetic Grade CAS 8006-81-3 for Fragrance

ویژگی های اساسی
محل تولید: چین
نام تجاری: Senzhuo
گواهینامه: ISO9001
شماره مدل: SZ-MY
املاک تجاری
حداقل مقدار سفارش: 100 گرم
قیمت: 20-30USD
شرایط پرداخت: L/C، T/T، وسترن یونیون، D/P، D/A
توانایی عرضه: 100000
خلاصه محصول
مواد شیمیایی تصفیه آب بنزالکونیوم کلرید CAS NO 8001-54-5/63449-41-2 BKC 50,80,99. به عنوان ضد عفونی کننده، باکتری کش، آلژیک و خوشبو کننده استفاده می شود. شماره CAS: 63449-41-2، MF: C17H30ClN، چگالی: 0.989 گرم بر سانتی‌متر مکعب، نقطه جوش: 100 درجه سانتی‌گراد، نقطه ذوب: -5 درجه سانتی‌گراد.

جزئیات محصول

برجسته کردن:

Ylang Ylang Oil

,

CAS 8006-81-3

,

Cosmetic Grade Ylang Ylang Oil

Refractive Index: n20/D 1.5020 (لیتر)
CAS No: 8006-81-3
Product Name: روغن یلانگ یلانگ
Point Point: 190 درجه فارنهایت
Density: 0.911 گرم در میلی لیتر در 25 درجه سانتی گراد (لیتر)
Boiling Point: 264 درجه سانتیگراد (لیتر)
توضیحات محصول
Premium Ylang Ylang Oil Cosmetic Grade CAS 8006-81-3 for Fragrance Introduction: Boiling point: 264 °C(lit.); Density: 0.911 g/mL at 25 °C(lit.); FEMA: 3119; Refractive Index: n20/D 1.5020(lit.); Flash point: 190 °F Uses: Used as Plant extracts; plant essential oils; ingredients for cosmetics and personal care products; natural whole-plant essential oils; natural forest-derived essential oils; food additives; food flavorings (flavor enhancers) Product Name Ylang Ylang Oil CAS
محصولات مرتبط

درخواست ارسال کنید